Njoftime për shtyp

Gëzuar Festat

Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale ju uron Gëzuar Festat! 

Agjencia për Informim dhe Privatësi e Kosovës anëtarësohet në ICIC

Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP) e Republikës së Kosovës bëhet anëtare me të drejta të plota e Konferencës Ndërkombëtare të Komisionerëve të Informimit (International Conference of Information Commissioners-ICIC). Komiteti Ekzekutiv, që është forumi drejtues...

Zyra e Komisionerit ju uron Gëzuar Festat!

Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale ju uron Gëzuar Festat e Nëntorit, 110-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë dhe 78-vjetorin e Çlirimit të Shqipërisë!

Procesi i integrimit evropian, kontribut aktiv i Zyrës së Komisionerit

Gjatë dy javëve të fundit të muajit shtator 2022, Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale ka marrë pjesë aktive në një seri takimesh në Bruksel, në kuadër të procesit të integrimit të vendit në Bashkimin Evropian. Më datë...

Marrëveshje Bashkëpunimi me Autoritetin homolog të Maltës

Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Autoriteti homolog për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale të Republikës së Maltës nënshkruan një Marrëveshje Bashkëpunimi. Qëllimi i saj është forcimi...