Njoftime për shtyp

Zyra e Komisionerit, ndihmë për përballimin e pasojave të tërmetit

Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale u gjendet pranë personave të dëmtuar nga tërmeti i 26 nëntorit. Dy grupe vullnetarësh të Zyrës së Komisionerit dërguan ditën e djeshme një sasi ndihmash në pikat e grumbullimit në...

Zyra e Komisionerit, solidarizim me familjet në nevojë

Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale shpreh keqardhjen e saj të thellë për humbjen e jetëve njerëzore pas tërmetit që goditi vendin gjatë mëngjesit të ditës së sotme dhe u qëndrojmë pranë familjeve të dëmtuara....

Takim me drejtuesit e Qendrës Evropiane për Studimet e Sigurisë

“Zhvillimi i kapaciteteve, bashkëpunimit dhe kulturës së mbikëqyrjes të sektorit të sigurisë në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut (DECOS) 2019-2022”, është projekti që realizohet nga Qendra Evropiane për Studimet e Sigurisë (CESS), me mbështetje nga Ministria e...

Hyn në fuqi “Marrëveshja e Bashkëpunimit” Shqipëri-EUROJUST

Në datën 1 nëntor 2019 hyri në fuqi Marrëveshja për Bashkëpunim ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Eurojust, duke finalizuar me sukses një proces që ka zgjatur prej disa vitesh. Kjo u bë e mundur nëpërmjet bashkëpunimit të ngushtë ndërinstitucional, veçanërisht,...