Trajnim me stafin

Trajnim me stafin

Me temë “Si organizatat i administrojnë në mënyrë të përgjegjshme të dhënat personale” u zhvillua me stafin e Zyrës së Komisionerit një trajnim me z. Martin Abrams, Drejtori Ekzekutiv i Fondacionit “Përgjegjshmëria mbi Informacionin Personal” (“Information...
“Luaj dhe mëso – Happy Onlife”

“Luaj dhe mëso – Happy Onlife”

“Luaj dhe mëso – Happy Onlife” është iniciativa më e re e Zyrës së Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale për ndërgjegjësimin e fëmijëve dhe të rinjve në përdorimin e sigurt të ambientit digjital. Në bashkëpunim dhe në koordinim...