Aktivitete të Zyrës së Komisionerit

28 Shtator, Dita Ndërkombëtare e të Drejtës për Informim

28 shtatori është Dita Ndërkombëtare e të Drejtës për Informim. Në këtë ditë zhvillohen aktivitete dhe nisma për të rritur ndërgjegjësimin e qytetarëve. Për të nxitur llogaridhënien dhe transparencën e Autoriteteve Publike, në shërbim të komunitetit, Zyra e...

Delegacioni i BE në Shqipëri, mbështetje për Zyrën e Komisionerit

Kreu i Delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri, z. Luigi Soreca, u prit sot nga Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, z. Besnik Dervishi. Agjenda e këtij takimi pune u përqendrua në veprimtarinë e Autoritetit në kuadër të...