AKTIVITETE NDËRKOMBËTARE

Sesioni i Mbyllur Virtual i Asamblesë Globale të Privatësisë

Asambleja Globale e Privatësisë (GPA) mbajti punimet e Sesionit të Mbyllur Virtual 2020, në datat 13-15 tetor 2020. Zhvillimi i aktivitetit më të rëndësishëm të fushës në këtë formë u kushtëzuar nga situata me pandeminë COVID-19. Më shumë se 200 përfaqësues të...

Takim i Komitetit Ekzekutiv të Konferencës Ndërkombëtare (ICDPPC)

Komiteti Ekzekutiv i Konferencës Ndërkombëtare të Komisionerëve të Mbrojtjes së të Dhënave dhe Privatësisë (ICDPPC), zhvilloi në datat 20-22 mars mbledhjen e parë për vitin 2019. Në këtë takim u diskutua për çështjet e parashikuara në agjendë: e ardhmja e Konferencës...