AKTIVITETE NDËRKOMBËTARE

Asambleja Globale e Privatësisë (GPA), zhvillohet edicioni i 43-të

Në datat 18-21 tetor 2021 u zhvillua edicioni i 43-të i Asamblesë Globale të Privatësisë (Global Privacy Assembly-GPA). Aktiviteti më i rëndësishëm vjetor i fushës i zhvilloi punimet në një format hibrid – online dhe fizikisht, kushtëzuar nga situata me pandeminë...

E drejta e informimit për një botë në ndryshim

Në datat 23-24 qershor 2021 u mbajt Sesioni i Mbyllur i Konferencës së 12-të Ndërkombëtare të Komisionerëve të Informimit (International Conference of Information Commissioners – ICIC). Me tematikë qendrore “E drejta e informimit për një botë në ndryshim, përdorimi i...

Sesioni i Mbyllur Virtual i Asamblesë Globale të Privatësisë

Asambleja Globale e Privatësisë (GPA) mbajti punimet e Sesionit të Mbyllur Virtual 2020, në datat 13-15 tetor 2020. Zhvillimi i aktivitetit më të rëndësishëm të fushës në këtë formë u kushtëzuar nga situata me pandeminë COVID-19. Më shumë se 200 përfaqësues të...