AKTIVITETE NDËRKOMBËTARE

Takimi i 21-të i CEEDPA

Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale mori pjesë në takimin e 21-të të Rrjetit të Autoriteteve të Mbrojtjes së të Dhënave të Evropës Qendrore dhe Lindore (Central and Eastern Europe Data Protection Authorities-CEEDPA)....

Asambleja Globale e Privatësisë (GPA), zhvillohet edicioni i 43-të

Në datat 18-21 tetor 2021 u zhvillua edicioni i 43-të i Asamblesë Globale të Privatësisë (Global Privacy Assembly-GPA). Aktiviteti më i rëndësishëm vjetor i fushës i zhvilloi punimet në një format hibrid – online dhe fizikisht, kushtëzuar nga situata me pandeminë...