Njoftime për shtyp

Vetë-rregullimi i mediave online

“Mekanizmat vetë-rregulluese të medias online” ishte tema e tryezës së rrumbullakët ku u prezantua Këshilli Shqiptar i Medias dhe Bordi i Etikës i ngritur pranë tij. I ftuar për të përshëndetur takimin ishte dhe z. Besnik Dervishi, Komisioneri për të Drejtën e...

9 MAJI, DITA E EVROPËS

9 maji është Dita e Evropës. Me këtë rast, Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale ju uron të gjithëve dhe beson se kjo ditë përkujtimore, është edhe e qytetarëve shqiptarë. Integrimi në Bashkimin Evropian është sfida...