Njoftime për shtyp

Takim me zyrtarë të institucioneve të Republikës së Kosovës

Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, z. Besnik Dervishi, mikpriti zyrtarë të disa institucioneve të Republikës së Kosovës. Ky delegacion kryesohej nga z. Bujar Sadiku, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen...

Bashkëpunimi me Zyrën e Këshillit të Evropës

Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, z. Besnik Dervishi, priti në një takim pune z. Claus Neukirch, Kreun e Zyrës së Këshillit të Evropës në Shqipëri. Tema kryesore e takimit ishte bashkëpunimi ndërmjet dy institucioneve. Nga...

Takim me një grup gazetarësh nga Republika e Maqedonisë

Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale mirëpriti në një takim pune një grup gazetarësh, përfaqësues të medias maqedonase. Vizita e tyre pranë Autoritetit ishte pjesë e turit në Shqipëri, i cili fokusohej kryesisht në...

Njoftim për shtyp

Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale u njoh me qëndrimet e Komitetit Shqiptar të Helsinkit të shprehura në konferencën për shtyp të datës 29 janar 2018, ku pretendon se ka vonesa në vendimmarrjen e Zyrës së Komisionerit...

Zyra e Komisionerit zhvillon seanca dëgjimore

Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale në zbatim të ligjit 119/2014 “Për të drejtën e informimit” zhvilloi seancë dëgjimore për ankesën e Komitetit Shqiptar të Helsinkit ndaj Drejtorisë së Sigurimit të Informacionit të...