Transparenca e institucioneve të arsimit të lartë

Transparenca e institucioneve të arsimit të lartë

Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale z. Besnik Dervishi zhvilloi një takim me studentë që përfaqësojnë organizatën “Qendresa Qytetare”. Komisioneri Dervishi, në vlerësim të kontributit të tyre rreth debatit mbi çështjet...
Forumi “Konkurrenca dhe biznesi”

Forumi “Konkurrenca dhe biznesi”

“Konkurrenca dhe biznesi” ishte tema e Forumit të organizuar nga Autoriteti i Konkurrencës, nën drejtimin e znj. Juliana Latifi, kreu i këtij institucioni, në kuadër edhe të Ditës Ndërkombëtare të Konkurrencës. Forumin e përshëndeti z. Gramoz Ruçi, Kryetar i Kuvendit....