Zyra e Komisionerit marrëveshje bashkëpunimi me Autoritetin për Informimin mbi Dokumentet e Ish Sigurimit të Shtetit Zyra e Komisionerit marrëveshje bashkëpunimi me Autoritetin për Informimin mbi Dokumentet e Ish Sigurimit të Shtetit
U zhvillua sot ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit mes Autoritetit për Informimin mbi Dokumentet e Ish Sigurimit të Shtetit dhe Zyrës së Komisionerit për të Drejtën e In ...
lexoni më tepër
Zyra e Komisionerit marrëveshje bashkëpunimi me Autoritetin për Informimin mbi Dokumentet e Ish Sigurimit të Shtetit
Fushata ndërgjegjësuese “Privatësi dhe Siguri” Fushata ndërgjegjësuese “Privatësi dhe Siguri”
Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale zhvilloi një takim informues me përfaqësues të Drejtorive Rajonale dhe Zyrave Arsimore të vendit, në nisj ...
lexoni më tepër
Fushata ndërgjegjësuese “Privatësi dhe Siguri”
Zyra e Komisionerit mikpritëse e Konferencës Evropiane të Autoriteteve të Mbrojtjes së të Dhënave në vitin 2018 Zyra e Komisionerit mikpritëse e Konferencës Evropiane të Autoriteteve të Mbrojtjes së të Dhënave në vitin 2018
Zyra Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale do të organizojë në pranverë të vitit 2018 edicionin e rradhës të Konferencës Evropiane të Autoriteteve të ...
lexoni më tepër
Zyra e Komisionerit mikpritëse e Konferencës Evropiane të Autoriteteve të Mbrojtjes së të Dhënave në vitin 2018
Konferenca III Kombëtare e të Drejtës për Informim, Koordinatori dhe Shoqëria Civile Konferenca III Kombëtare e të Drejtës për Informim, Koordinatori dhe Shoqëria Civile
Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale organizoi në bashkëpunim me Zyrën e Prezencës në Shqipëri të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë “Ko ...
lexoni më tepër
Konferenca III Kombëtare e të Drejtës për Informim, Koordinatori dhe Shoqëria Civile
Rritje e bashkëpunimit mes Zyrës së Komisionerit dhe Autoritetit homolog Italian Rritje e bashkëpunimit mes Zyrës së Komisionerit dhe Autoritetit homolog Italian
Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale mikpriti përfaqësues të Autoritetit Italian të Mbrojtjes së të Dhënave Personale – Garante per la Protezi ...
lexoni më tepër
Rritje e bashkëpunimit mes Zyrës së Komisionerit dhe Autoritetit homolog Italian